Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan csináljak olyan almáspi...

Hogyan csináljak olyan almáspitét amilyent a MC Donaldsban árulnak?

Figyelt kérdés
2013. jan. 23. 21:40
 1/9 anonim ***** válasza:
47%

Pont olyat nem fogsz tudni!

De lehet próbálkozni hasonlóval.

Leveles tésztából meg ilyen almás-fahéjas cukros töltelék kell bele aztán megsütni.

2013. jan. 23. 21:45
 2/9 A kérdező kommentje:
Az tuti nem lesz olyan mert már próbáltam.De azért kösz.
2013. jan. 23. 21:46
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A tésztáját nem tudom miből lehet, de olajban van sütve, az tuti, mert tocsog benne. A töltelék sima párolt alma, fahéjjal, vaníliás cukorral, és valamilyen anyaggal (leginkább keményítővel) ilyen sziruposra, sűrűre van főzve. A tésztája rejtély, pedig én is imádom.
2013. jan. 23. 22:13
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Azt én is nagyon szeretem! A tölteléket le tudod utánozni, ha a megpárolt almakockákhoz kis almalevet töltesz, és vaníliás puding porral sűríted.

A tésztát sajnos nem tudom, de én is azt gondolom, hogy valamilyen vajas tészta lehet. Ha csinál kis töltött batyukat, és kisütöd bő olajban lehet, hogy hasonlítani fog. A töltelék biztos, ezt már kipróbáltam

Holnap eszek is egyet ;)

2013. jan. 23. 22:15
 5/9 A kérdező kommentje:
Meg fogok próbálni egy palacsintatésztás variációt ,a palacsintát panirozni fogom tojással és corn flakes porral hátha sikerül igy majd ropogósra sütni.Azt hittem itt lesz valaki aki vágja a titkot.
2013. jan. 23. 22:44
 6/9 anonim ***** válasza:

Szerintem az leveles tészta, mert laponként törik és ilyen kis lapokban jön szét, törik le belőle.

Bő, forró olajban van kisütve.

2013. jan. 23. 22:54
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Ezeen már én is gondolkoztam, és pont ma láttam ezt a tv-ben:

[link]

Ezek a kisült tészták sós töltelékkel vannak töltve, de a videóban elhangzik hogy édes töltelék is jó hozzá. Mindenesetre kisülve pont úgy néz ki ez a tészta, mint a mekis almáspite.

2013. jan. 28. 22:02
 8/9 A kérdező kommentje:
Az utolsó nagyon jól hangzik és már találtam is egy wonton tészta receptet.Ezzel fogom kipróbálni és megirom majd milyen lett.
2013. jan. 28. 23:07
 9/9 anonim ***** válasza:
Tuti, hogy nem palacsintatésztás a dolog!
2013. jan. 30. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!