Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi legyen holnap a másodikféle?

Mi legyen holnap a másodikféle?

Figyelt kérdés

Van még húsleves holnapra, de csak nagyrészt leve, szóval a vadas vagy hasonló kiesik.

Valamennyi hús kellene, mert a fiam meg a férjem eléggé húsosak, nekem viszont a zöldséges ételek jönnek jobban be. Emellett nincs túl sok idöm fözöcskézni holnap, meg lehetöleg ne is legyen drága. (Fözeléket nem eszi meg a fiam, más formában a zöldségeket igen)

A tippeket elöre is köszönöm.

2013. jan. 22. 21:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Próbáltad már, hogy sütőszacskóba bedobálsz zöldségeket és felkockázott húst és berakod a sütőbe? Se olaj, de zsiradék nem kell alá, ereszt magának levet. Nagyon finom és annyiból áll, hogy megpucolod a zöldségeket.
2013. jan. 22. 22:12
 2/7 anonim ***** válasza:

lecsó kolbásszal, virslivel, friss hagymás cipóval

sült csirke hagymával lesütve mellé krumpli

hagymás máj rizzsel, ezt lehet dúsítani borsóval, répával, gombával stb

rakottkrumpli a krumpli rétegek közé lehet tenni darálthúst, gombát vagy spenótot is

tarhpnyáshús

rizseshús

paradicsomos húsgombóc

fasírt krumplipürével

2013. jan. 22. 22:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Atya világ..2-es leírnád a jövő hetit is? - De nekem levessel együtt légy szíves...:)
2013. jan. 22. 23:52
 4/7 anonim ***** válasza:

Zöldséges csirkemáj?

Szálára vágott vöröshagymát (és ha van egy zöldpaprikát) dinsztelj meg, karikára szelt répát-gyökeret forgass bele, sóval, borssal, szerecsendióval kevés vízzel párold félpuhára, majd öntsd hozzá a (leszűrt üveges) zöldborsót (ha a borsó nyers, fagyasztott, a zöldlséggel együtt rakd fel puhulni). Amikor ez is megvan, rakd hozzá a csirkemájat, és ettől kezdve percek alatt kész.

Kockára vágott sültkrumpli a köret, volt amikor mellé adtam, volt amikor azt is belekavartam, mint a brassóiba szokás. Lehet párolt rizs is köretként.

2013. jan. 23. 08:22
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket, csak most tudtam belogolni, ezért nem válaszoltam korábban.
2013. jan. 24. 21:24
 6/7 anonim ***** válasza:

2es vagyok: 3-as válaszolónak:)

nálam ezek voltak

frankfurtileves+rizskoch almaszeletekkel rá dióbél szeletek, ez mutatós nagyon

köménymagos leves zsemlekockával, rizseshús csalamádé

másnap a levesből tojásleves, spenótfőzelék sajtos bbundáskenyér, ráütve tükörtojás

paradicsomleves, sajtos pulykamell rizzsel

paradicsomos húsgombóc főtt krumplival, almáspite

zöldségleves, bolognai

gulyásleves, resztelt máj főtt krumplival, mákosgubakocka leöntve vaniliasodóval

2013. jan. 25. 20:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Köszönöm 2-es válaszoló!-Nagyon aranyos vagy! - Meg is főzöm mindet a jövőhéten:)
2013. jan. 25. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!