Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » 80 fore mennyi sutit? Es hogyan?

80 fore mennyi sutit? Es hogyan?

Figyelt kérdés
Nagyot vallaltunk be,ket fiamnak a szulinapjat egyutt tartjuk.viszont meghivtuk az egesz osztalyt.szoval szulokkel egyutt kb 80 fo.erdekelne itthon miket lehetne sutni es hogyan taroljam a nagy napig.lehetoseg szerint egyszeru de mutatos dolgokat irjatok.
2013. jan. 20. 23:25
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Hogy mennyit, azt én nem tudom, de zserbó, mézes krémes jó lehet, mert azok úgyis 1-2-3 naposan finomabbak. Ha van garázsotok, vagy nyári konyha, ilyesmi, az most pont jó, vagy erkély, mert kint mínusz van, vagy kb. +5 fok, olyasmi, mint a hűtőben.

Szerintem a kókuszgolyó is kibír 2-3 napot.

Sajtos rúd, perec szintén elkészíthető az előtte lévő napokban.

Nekem most ennyi jutott eszembe hirtelen, de majd írnak még mások is :)

2013. jan. 20. 23:47
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is egyből beugrott a kókuszgolyó, mert az aránylag kis munkával jó sokat lehet csinálni, elálló, és szereti szinte mindenki.De igazán kiadósak a nagy tepsis sütik, mimnt pl a zserbó, a lúdláb, az almás rácsos.3-4 napig szinte minden süti eláll egyébként( kivétel a nagyon habos nagyon krémes dolgok).Gondolom lesz torta is, úgyhogy én vagy 4 nagy tepsis sütit javasolnék még mellé. :)
2013. jan. 21. 07:52
 3/7 anonim ***** válasza:

Én is hidegsütikre gondolnék inkább, a gyerekek imádják az ilyesmiket. a kókuszgolyón kívül pl csokis-meggyes gesztenyegonyó, zebrakeksz, ostyás rolád vagy babapiskótás csokirúd (ezek őzgerincesek ) keksztekercs,

keksz-szalámi.

sós-sajtosakat leveles tésztából tudsz a legegyszerűbben készíteni . (vagy frissen fornnettit rendelni... )

ha sütni akarsz, esetleg négy gyümölcstorta különböző gyümölcsökkel, almáspite, linzerek, mézesek jöhetnének szóba.

nagyon olcsó gyümölcstorta receptem van, a hidegeknek is meg tudom írni a receptjét, amelyiknek kéred, sós ropogós sajtosrúd receptem is van, amit előre el lehet készíteni, mert sokáig eláll, ropogós marad.

2013. jan. 21. 10:24
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Puha SAJTOS

Hozzávalók

50dkg liszt

2,5dkg élesztő

1 kávés kanál só

2db kocka ráma

1tojássárgája

Kevés tejföl

1 evő kanál zsír

15-20dkg reszelt sajt a tetejére

A hozzávalókból az 1ráma kivételével tésztát gyúrunk, majd kinyújtjuk.

A megmaradt 1 rámát rákenjük, a tésztára: Összehajtogatjuk.

Egy éjszakára a hűtőbe tesszük: Másnap kinyújtjuk, majd 2X 20 perces pihentetéssel, hajtogatjuk:

Tetszőleges formára szaggatjuk: A tetejét meg szórjuk a reszelt sajttal:

170C –ós sütőben addig sütjük, amíg azt nem látjuk, hogy KB 4-5 perc múlva kész.

Amikor már csak ez a 4-5 perc van, vissza ki kell venni az, süt öböl. / Mert a zsiradék miatt tovább sül /

3 napig puha marad.

Esetleg ha van tallér sütöd süthetsz sajtos tallért . elötte napokkal meglehet sütni .

vagy diós kosarat , pár krémes jellegü sütit is csinálj .

Amit még ajánlani tudok az ,hogy rendeltek 3-4 különböző izű tortát . A retró brigád ,és a kupon világ oldalán vannak már cukrászdák amik aránylag olcson adnak tortát ,és az árban benne van a házhoz szállitás :

Mi már többször éltünk ilyen lehetőséggel és mindig minden finom volt .

[link]

Küldök egy régebbi linket..

2013. jan. 21. 10:26
 5/7 anonim ***** válasza:

Kókuszgolyó, kókusz-vagy keksztekercs: hetekig ugyanolyan finomak, mutatósak. Ráadásul az elkészítésük is könnyű.

Francia krémes: vegyél hozzá leveles tésztát a botlban előre készen, így csak a krémet kell elkészítened.

Képviselőfánk: szintén, a tésztát a boltban megveheted, és a krémet kell elkészíteni :)

Tiramisu: Még sütni sem kell, fél óra alatt megvan.

2013. jan. 21. 11:09
 6/7 A kérdező kommentje:
Koszonom az osszes otletet,nagyon jok :)
2013. jan. 21. 11:32
 7/7 anonim válasza:
Vegyél 80 nutellát! :) mindenki szereti
2013. jan. 29. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!