Cigányoknak sose nincs pénzük mégis mindig lakomákat tálalnak fel vendégeiknek, hogy csinálják? Ráadásul még finom és ízletes is?
17:33-nak igaza van. Ha nem jutnak normális táplálékhoz, és éppen lopni-rabolni sincs kitől, akkor beérik a lehető legundorítóbb dolgokkal, pl. rothadt szeméttel is.
Ha meg alkohol nincs a közelben, jó nekik a szúnyogírtó meg a fagyálló is. Sajnos van amelyik még ezeket is képes túlélni.
Jujj, de nem okos...
Finom és ízletes? Ezen elröhögtem magam, mert mifelénk nincs ilyen szó a cigányoknál. Lehet, hogy arra felé pont normálisabb cigányok vannak, de nálunk nézd meg, hogy mi van itt. A segélyből elmennek a boltba kenyeret venni, a többi pénzt elissza a kani cigány, meg ha még nem elég a kenyér, átugornak a szomszédba, vagy mennek nyáron almát lopni, meg ilyenek.
Egyszer láttam, hogy két cigány kölyök két nagy megrakott szatyorral jöttek, és mi lehetett benne? kukorica! De teljesen megtömve... Miközben őrizték a kukorica táblát, csak pont a másik oldalon.
3 fajta cigány van
1 csóró akiknek még kenyérből sem jut elég ezért bármire képesek
2 akik megdolgoznak azért amijük van kínnal keservvel próbálnak beilleszkedni
3 dús gazdagok akik lopnak csalnak hazudnak
nos én magam is roma vagyok postán dolgozom férjem is ő kamion sofőr kicsit szorul a hangom és szivem mikor a rasszizmus árad az emberekből bár tudom hogy sajnos sok roma nem viselkedik emberként de szelektálni lehet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!