Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Egyszerű, de mégis finom?

Egyszerű, de mégis finom?

Figyelt kérdés
Szeretnék valami finomat főzni ebédre, de nem annyira nehezet.. És amihez a hozzávalói megvannak egy kisboltban is. Valami kis ütős kaját szeretnék összedobni. Előre is köszönöm!
2012. aug. 23. 14:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Hmm. Nálunk most az ebéd nagyon egyszerű, csirkehúst ( mindegy mi, mell, comb) beraktam a tepsibe, alá lilahagyma, tetejére paradicsomot karikáztam, rá sajtot reszeltem. Tényleg nagyon finom, főleg ha otthon kertben termett a paradicsom, mert az lédús is :)
2012. aug. 23. 14:28
 2/14 anonim ***** válasza:

Én ma párolt tököt (hagymásan) ettem. Tettem kifőtt tésztára, és mellé paradicsom.

Persze sok egyszerű, nem nehéz kaja van.

Rakott krumpli, de krumpli-csirkehús kis kockákban, erre tejszín (vegetával esetleg) öntve, és úgy sütve.

Vagy tészta sajtmártással, esetleg sonkával. hirtleen ennyi.

2012. aug. 23. 14:32
 3/14 anonim ***** válasza:

- Nálam hétvégén karfiol leves lesz, resztelt csirkemáj + főtt krumpli, paradicsom salival. (Ilyen melegben nem akarok sokat állni a konyhában)

- Ha van húsféléd, akkor arról jó lenne tudni!!! :)))

- Csinálhatsz valami kis kolbásszal vagy éppen virslivel rakott krumplit.

- Lehet rántani akármilyen tökfélét + petrezselymes krumpli + ubi-sali.

- A panírból kimaradt tojással egy kis tojásos levest.

2012. aug. 23. 14:33
 4/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindegyikőtöknek! Mind nagyon jól hangzik! Majd ki is próbálom. Hát húsból kéne inkább csinálni valamit, mert a család azt szereti inkább, de hát nem kell mindennap azt enni szerintem.
2012. aug. 23. 14:46
 5/14 anonim ***** válasza:

Például:

ketchupos sült csirke bazsalikomos sült krumplival, na, ez nem bonyolult, mégis különleges és nagyon finom!

Vagy barackos csirkemell.Ez is nagyon egyszerű.Csirkemellett felszeleteled, tepsibe sorolod, rá a konzerv barack és reszelt sajttal kevert tejszínnel meglocsolod.Így kell sütni, mellé rizs vagy krumpli mehet.

Vagy tepsis szalonnás, kapros túrós tészta jó sok tejfölös öntettel, kicsit megsütöd, nagyon finom!

2012. aug. 23. 14:53
 6/14 anonim ***** válasza:
tejszines rakott krumpli. (krumpli, csirkemellcsikok, aztán rá tejszín (vegetásan picit ) és így sütni meg. Isteni, zamatos :)
2012. aug. 23. 14:56
 7/14 A kérdező kommentje:
Köszi!
2012. aug. 23. 14:57
 8/14 anonim ***** válasza:
Mi multkor sertés combot vettünk,leszedtük a nagyja zsírt róla,bevagdostuk,(egészben hagytuk,a maradék kis zsír szépen eltűnik róla :) )ízlés szerint lehet ízesíteni(mi raktunk rá,sót,borsot,meg ilyen fokhagymás-vajas cuccosal megkentük az egészet) sütőbe tenni,(alufólia a tetejére),mellé lehet fokhagymát,hagymát,és előmelegített sütőben,lassú lángon sütni.Valami Isteni volt :) Most csináltunk ebből a husiból először ilyen egybesütött husit.
2012. aug. 23. 14:59
 9/14 anonim ***** válasza:
Ha mára kell, akkor ebből már vacsora lesz :)
2012. aug. 23. 15:06
 10/14 anonim ***** válasza:
Nem húsos, de ma gombalevest és túrógombócot készítettem.
2012. aug. 23. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!