Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Liga vagy Rama? Melyiket...

Liga vagy Rama? Melyiket használjátok sütésre, krémekbe és miért az adott fajtát?

Figyelt kérdés
2013. jan. 16. 14:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Rámát. A Liga elég ócska,és nem elég zsíros.
2013. jan. 16. 15:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim válasza:
krémekbe ramat sztem sütésbe tök mind1
2013. jan. 16. 15:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
Rama
2013. jan. 16. 15:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
Sütésre Rámát, krémekbe Flóra margarint szoktam használni.
2013. jan. 16. 15:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
Ráma :::
2013. jan. 16. 15:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:

krémbe rámát, belesütni bármilyen sajátmásrkásat, ami jóval olcsódd, de teljsen megfelelő.

a liga tényleg csak 60 %-os, elég vizes.

2013. jan. 16. 15:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem a Liga vált be.:)

Próbáld ki mind a kettőt,aztán Te magad döntsd el!Az a tuti!

2013. jan. 16. 19:57
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!