Liga vagy Rama? Melyiket használjátok sütésre, krémekbe és miért az adott fajtát?
Figyelt kérdés
2013. jan. 16. 14:50
1/7 anonim válasza:
Rámát. A Liga elég ócska,és nem elég zsíros.
2/7 anonim válasza:
krémekbe ramat sztem sütésbe tök mind1
4/7 anonim válasza:
Sütésre Rámát, krémekbe Flóra margarint szoktam használni.
6/7 anonim válasza:
krémbe rámát, belesütni bármilyen sajátmásrkásat, ami jóval olcsódd, de teljsen megfelelő.
a liga tényleg csak 60 %-os, elég vizes.
7/7 anonim válasza:
Nekem a Liga vált be.:)
Próbáld ki mind a kettőt,aztán Te magad döntsd el!Az a tuti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!