Másodjára sütöttem dödöllét, de szétfolyt ismét. Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
2013. jan. 14. 20:58
11/11 blas0000 válasza:
Hogy miért lett rossz? Mert lágy a tészta! Először is ha a botmixer elbírja a keverését, akkor az már régen rossz! Én amikor 20 kiló krumpliból csináltam. Eltörtünk egy 1 méteres vastag fakanalat olyan kemény tésztája volt... Másodszor a megfőtt burgonyáról majdnem leöntöd a teljes vizet, de hagysz rajta és úgy töröd össze. Kisláng fölött kevered bele a lisztet, mivel a lisztnek meg kell dagadnia. Amikor már jó ruganyos a massza akkor van kész! És végül harmadszor! A dödölle masszába sosem szoktunk belekeverni hagymát. Azon van lepirítva a kiszaggatott dödölle. Hagymás olajon van át pirítva. ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!