Másodjára sütöttem dödöllét, de szétfolyt ismét. Mi lehet az oka?
Köszi!
Tepsibe sütöttem. Hogy jobb, olajban, vagy így?
elég puha lett ez is.
kockára vágott krumpli sós vízbe meg lett főzve, majd bele lett rúdmixerrel keverve a liszt. majd olajos sülthhagyma ment bele.
ebből lettek kisütve a halmok.
( a második adagba még ment bors, + egy részébe még szárított paradicsom is)
Az írod, hogy: ... az olajos hagyma ment bele...
Én még nem csináltam, csak olvastam a receptet, biztos, hogy bele kell kavarni az olajos sült hagymát?????
Úgy rémlik, hogy azt a kanalat mártogatod bele, amivel szaggatod, és a maradék sült hagymát a zsiradékkal együtt csak ráöntöd az egész tetejére.
Nézz utána, mert ha nem bele, hanem csak rá kell az olajos sült hagyma, akkor azért megy szét az egész!!!
Ja, nem szétesett, hanem csak lelapult.
[link] kb így néz ki.
ami ennek a teteje, az az enyémnek az alja, amelyik jobban megsült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!