Mi a házi Raffaello receptje?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
Erre gondolsz?
Raffaelló golyó
1/2 kocka margarin, 20 dkg kókuszreszelék, 25 dkg sovány tejpor, 1 dl víz, 20 dkg cukor + kókuszreszelék a beszórásra.
Tűzre a vizet, a vízben feloldom a cukrot, hozzáadom a margarint, a tejport,
kókuszt. Hidegre helyre rakom. A közepébe mogyorót/mandulát, és a golyókat kókuszba hempergetem.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
Találtam egy másikat is:
Raffaello házilag
Hozzávalók:
1,5 dl víz, 20 dkg porcukor, 25 dkg margarin, 3 csomag kókuszreszelék, 25 dkg sovány tejpor.
A töltéshez: tisztított mandula, dió vagy mogyoró.
A forgatáshoz: 1 csomag kókuszreszelék.
A vízből és a cukorból szirupot főzünk, a tűzről levéve a margarint hozzákeverjük, majd megvárjuk, amíg kihűl. Ezután a kókuszreszeléket és a tejport hozzáadjuk, jól eldolgozzuk, majd hűtőszekrénybe tesszük.
Amikor megdermedt, nedves kézzel golyókat formálunk belőle. Ezek közepébe egy-egy diót, mandulát vagy mogyorót teszünk, végül kókuszreszelékben megforgatjuk.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
Kedves kérdezö!
Melyiket szoktad te megcsinálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!