Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mennyi 200 gramm turo?

Mennyi 200 gramm turo?

Figyelt kérdés
Anyukam a korhazba van,es felhivot az orvos hogy vigyek be anyukamnak 200 gramm turot,mert megkivanta. nemtudom mennyi.hány pohar vagy edény..??? nagyonfots:(
2013. jan. 8. 19:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A pohár se és ez edény se egy mértékegység. A gramm viszont igen. Nem értem a problémát. Egyrészt a boltban rá van írva a csomagolásra, másrészt nem hiszem, hogy nincs a háztartásban egy konyhai mérleg, harmadrészt nem hiszem, hogy anyukád megharagszik, ha nem halálpontosan 200 gramm túrót viszel neki.
2013. jan. 8. 19:47
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

kb. egy 2,5dl-es pohár tele, az nagyjából 20dkg túró!

Amúgy ha veszel, akkor a csomagolásán úgyis rajta lesz, hogy mennyi az annyi...Amúgy sem hinném, hogy grammra pontosan kell!

Jobbulást anyukádnak!

2013. jan. 8. 19:48
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Vigyél neki egy kocka túrót, az 250gr. Abból majd megeszik 200 gr-ot.
2013. jan. 8. 19:48
 4/6 A kérdező kommentje:
csak kb-ra irtam,koszonom
2013. jan. 8. 20:06
 5/6 anonim ***** válasza:
57%
Atyaég...
2013. jan. 8. 21:43
 6/6 mustafa33 ***** válasza:

Okos vagy mert kérdezel. Csak a buta hiszi azt, hogy mindent tud és nem kérdez. Igaz, ha nem írod miért kérdezed, bunkó lettem volna és azt válaszolom, hogy pontosan húsz deka.

Jobbulást anyukádnak.

2013. jan. 9. 02:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!