Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mivel tudnám megcsinálni,...

Mivel tudnám megcsinálni, hogy összeálljon? SÜRGŐS

Figyelt kérdés

Csináltam sütés nélküli túróst, amibe kellett túró, porcukor, vaniliás cukor és kókusz reszelék.


Ebből kéne golyókat formáznom de egyszerűen nem áll össze, meg egy kicsit leves lett a porcukortól (minden alapanyag friss)


Betettem a hűtőbe.


Mivel tudnám elérni, hogy összeálljon és gyúrható legyen?


2013. jan. 8. 11:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Írd meg majd, milyen lett az eredmény!?
2013. jan. 8. 13:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/19 A kérdező kommentje:
Nemrég néztem. még mindíg semmi=/ msemmi nem szívja fel a levet...de a túró miért levesedett meg?
2013. jan. 8. 13:21
 13/19 anonim ***** válasza:

Szokott levet engedni: van száraz, félzsíros és zsíros. Az egyik fajta maga alá enged sok vizet. Utálom is, mikor megkeverem a palacsinta töltelékének, aztán másnap lé van alatta.

Várj holnapig vele, addig elvan a hűtőben, vegyél darált kekszet, s adagold, amíg nem formálható! Már nem az lesz, aminek szántad, de ehető.Esetleg 1-2 kanál kakaópor hozzá. Engem csak a sok margarin aggaszt benne.

2013. jan. 8. 14:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/19 A kérdező kommentje:
Miért? hisz írta vki h a margarin megdermed.:) egyébként megkóstoltam finom, és nem érződik benne a margarin.
2013. jan. 8. 15:30
 15/19 A kérdező kommentje:
ilyen szempontból a vaj és a margarin között mi a különbség? mármint h ilyenkor mind1 melyik van benne?
2013. jan. 8. 15:30
 16/19 anonim ***** válasza:

Én ajánlottam a margarint, és gyakorlatilag a dermedés szempontjából mindegy , hogy vaj vagy margarin.

nem tudom a másik hozzászóló miért aggódik emiatt. amúgy én is felhvtam a figyelmet darált keksz hozzáadására... a túró pedig savót engedett, sajnos ez ezzel jár együtt, persze nem minden túró. egy kis csepegtetés nem ártott volna, de,hát nem tudhatja az ember. azért jó a darált keksz, ami felszívja a felesleges nedvességet. a zsír, vagyis a margarin /vaj pedig szintén kötőanyag, és nem utolsósorban ízvivő is.

szerintem egy hiányos rossz receptet választottál, de remélem, hogy a végén jól "sül " ki ez a hidegsüti.

üdv.

2013. jan. 8. 15:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/19 A kérdező kommentje:

[link] ezt néztem.

csak sajnos nincs itthon darált kex, de sima se.

2013. jan. 8. 15:51
 18/19 anonim ***** válasza:
Á, nem az íz, állag miatt aggódtam, hanem a +kalória miatt:))Nálam a vaj/margarinnal kapcsolatban ez jut először eszembe. De ennyi kilónál, mint az enyém, nem csoda:(
2013. jan. 8. 15:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 19/19 anonim ***** válasza:
Egyébként guszta, pillekönnyű valaminek néz ki. 50 dk túróhoz 30 dk kókuszreszelék elég kötőanyagnak tűnik. Zsiradékot talán nem is ír hozzá, de ő is csal egy kis kekszmorzsával.
2013. jan. 8. 15:57
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!