Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Vidéken merhet az ember...

Vidéken merhet az ember kissebb talponállókban, kifőzdékben enni?

Figyelt kérdés
Én szeretem a magyar konyhát és a tipikus magyar ételeket (toros káposzta, vadas, kocsonya stb.), de vidéken még nem próbáltam. Holnap utazunk. Gyerekkel ugye nagyon vigyázni, kell mert ugye a vidéki higéniás szabályok nem olyanok mint a budapestiek.
2013. jan. 5. 11:53
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
83%
Te jártál már Győrben? Tudod te egyáltalán hol van? Tudod, mekkora pestikőbunkó vagy?
2013. jan. 5. 12:20
 12/45 anonim ***** válasza:
90%

"Az ételeket is rosszabb minségű alapanyagokból főzik, mert csak ezekhez lehet hozzájutni vidéken."

Nagyon el vagy tájolva!

1.) Vidéken is a TESCO-ban vásárolnak (sajnos)

2.) Szerinted egyébként hol termelik meg az élelmiszereket, amiket Butapesten vásárolsz a piacon? (Persze azt a keveset, amit nem Marokkóban, meg Kínában termelnek, az únióstól jóval lazább körülmények között!)

3.) A budapesti konyhák se különbek, mint más, bár én még se a kínai kajától, se a Teleki téri piacon vett sült (kutya?) kolbásztól nem voltam még beteg!

2013. jan. 5. 12:21
 13/45 anonim ***** válasza:
100%

Ha meg szolnokon jársz, akkor a belvárosban találsz elég kajáldát, ahol jól is lakhatsz, és beteg sem leszel! Legalábbis nekem ez a tapasztalatom.

Ha viszont hiányzana az ismeről félig romlott csirke élménye, akkor ajánlhatom a TESCO grill pultját!

2013. jan. 5. 12:24
 14/45 anonim ***** válasza:
100%
*ismeről=ismerős
2013. jan. 5. 12:24
 15/45 anonim ***** válasza:
89%
Maradj Budapesten, ne menj vidékre enni, nem neked való xD
2013. jan. 5. 12:28
 16/45 anonim ***** válasza:
93%

Apropó:

Én igazi vidéki gumicsizmás szartaposó paraszt vagyok, de pottyantós budival először a Wesselényi utcában találkoztam, a zsidó negyed egyik bérházában, ahol a folyóvizet egy az előszobában lévő falikút jelentette! Nekünk meg már 1971 óta van vezetékes vizünk és fürdőszobánk!

17/45 anonim ***** válasza:
8%

szia

Egyél nyugodtan inkább Balcsiparton, felkapott üdülőhelyen kell vigyázni ott már többször ettem romlottat.Én megértem a kérdésedet bár azt gyanítom hogy nem Magyarországon éltél eddig,itt nincs olyan különbség mint mondjuk Ázsiában vagy a z arab országokban hogy nem szabad az utcán ksvárosban,piacon enni.A helyiek szerintem ott is esznek csak a mi gyomrunk nem bírja.

Üdv még egy kőbunkó

18/45 anonim ***** válasza:
85%
Ja és a jó minőségről meg annyit hogy a "bunkó pestinek" nem azt adják...inkább a vendéglátás színvonaláról lehetne vitázni,meg arról hogy mért ciki már pestinek lenni...
2013. jan. 5. 12:40
 19/45 anonim ***** válasza:
79%
nem pestinek lenni ciki, hanem ilyen kérdést kiírni...
2013. jan. 5. 12:44
 20/45 doboszoli ***** válasza:
100%

Mi "itten vidéken" a hurkát úgy készítjük, hogy előző nap a disznóval megetetjük a rizst, másnap levágjuk, és ott van benne a kész hurka. Természetesen a kézmosást, orrfújást hanyagoljuk.D))

Istenem, megint az a fránya kerítés...

2013. jan. 5. 13:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!