Vidéken merhet az ember kissebb talponállókban, kifőzdékben enni?
"Az ételeket is rosszabb minségű alapanyagokból főzik, mert csak ezekhez lehet hozzájutni vidéken."
Nagyon el vagy tájolva!
1.) Vidéken is a TESCO-ban vásárolnak (sajnos)
2.) Szerinted egyébként hol termelik meg az élelmiszereket, amiket Butapesten vásárolsz a piacon? (Persze azt a keveset, amit nem Marokkóban, meg Kínában termelnek, az únióstól jóval lazább körülmények között!)
3.) A budapesti konyhák se különbek, mint más, bár én még se a kínai kajától, se a Teleki téri piacon vett sült (kutya?) kolbásztól nem voltam még beteg!
Ha meg szolnokon jársz, akkor a belvárosban találsz elég kajáldát, ahol jól is lakhatsz, és beteg sem leszel! Legalábbis nekem ez a tapasztalatom.
Ha viszont hiányzana az ismeről félig romlott csirke élménye, akkor ajánlhatom a TESCO grill pultját!
Apropó:
Én igazi vidéki gumicsizmás szartaposó paraszt vagyok, de pottyantós budival először a Wesselényi utcában találkoztam, a zsidó negyed egyik bérházában, ahol a folyóvizet egy az előszobában lévő falikút jelentette! Nekünk meg már 1971 óta van vezetékes vizünk és fürdőszobánk!
szia
Egyél nyugodtan inkább Balcsiparton, felkapott üdülőhelyen kell vigyázni ott már többször ettem romlottat.Én megértem a kérdésedet bár azt gyanítom hogy nem Magyarországon éltél eddig,itt nincs olyan különbség mint mondjuk Ázsiában vagy a z arab országokban hogy nem szabad az utcán ksvárosban,piacon enni.A helyiek szerintem ott is esznek csak a mi gyomrunk nem bírja.
Üdv még egy kőbunkó
Mi "itten vidéken" a hurkát úgy készítjük, hogy előző nap a disznóval megetetjük a rizst, másnap levágjuk, és ott van benne a kész hurka. Természetesen a kézmosást, orrfújást hanyagoljuk.D))
Istenem, megint az a fránya kerítés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!