50-60 főnek milyen bográcsos ételt főzzünk?
... és mennyi alapanyag kell hozzá?
Én bográcsgulyásra gondoltam, de hátha van valakinek jobb ötlete.
Rendezvény lesz.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Pincepörkölt
Csülök pörkölt
Halászlé
Vörösboros szarvas, vagy őzpörkölt
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Babgulyás. Kiadós, tartalmas.
4 kg hús (pl. lapocka), 3 kg bab, 2 kisebb csülök, kb. fél kiló füstölt szalonna + a zöldségek, fűszerek.
Ja, igen ... és viszonylag költségtakarékosan kellene kihozni :D
Köszönöm az eddigi válaszokat.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Legtakarékosabb a paprikás krumpli.
Ha húst veszel, akkor 50-60 főnek a disznóhúsból készült pörköltek az olcsóbbak, mint a marha, birka vagy vadhúsok.
Van ekkora bográcsotok, vagy több bográcsban főzitek?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Mindenképpen gulyást javaslok, hogy ne kelljen kínlódni külön a körettel, meg a savanyúval. (plusz főzés, plusz tányér, stb.)
A leg költséghatékonyabb a krumpligulyás.
Ez személyenként 350-ből kihozható, repetával.
A babgulyás kissé húzósabb a füstölt hús, és a bab miatt.(mondjuk 450/adag).
Ha érdekel, szívesen írok konkrét mennyiségeket.
A fentebb említett 4 kiló lapocka, és társai, 60 főre nem kicsit karcsúak.
Szerintem marad a babgulyás, talán ez a legkevesébé macerás.
Kedves doboszoli, megtennéd, hogy írsz nekem mennyiségeket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!