Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » 50-60 főnek milyen bográcsos...

50-60 főnek milyen bográcsos ételt főzzünk?

Figyelt kérdés

... és mennyi alapanyag kell hozzá?


Én bográcsgulyásra gondoltam, de hátha van valakinek jobb ötlete.

Rendezvény lesz.



2012. máj. 22. 19:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"A fentebb említett 4 kiló lapocka, és társai, 60 főre nem kicsit karcsúak."

300 adagot főztünk épp a hétvégén 21 kg lapockából, 4 kg füstölt húsból, 15 kg babból, 1,5 kg füstölt szalonnából és 1,5 kg csipetkéből.

És a végeredménye majdhogynem főzelék volt, annyira tartalmas volt...

2012. máj. 23. 10:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/12 doboszoli ***** válasza:
100%

Ezen nem fogunk összeveszni.D)

Én egy felnőttre így számolnék:

-15 deka nyers és füstölt hús vegyesen (csont nem számít bele)

-4 deka szárazbab, vagy 10 deka héjas krumpli

-8-10 deka tisztított vegyes zöldség

-csipetke vagy tészta opció.(én ilyen melegben nem szeretem, mert a melegítésre (ha esznek még egyszer) megbuggyanhat

-4 dl víz

Olyan 3 kiló hagymát sütnék alá.Zöldpaprika jó kiló, paradicsom fél kiló.

Tálaláskor frissen vágott petrezselyem, és/vagy zellerzöld. Némi velős csontot belefőzve, és tálalás előtt kidobva,még jobb a történet.

2012. máj. 23. 18:46
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!