Bibi05 kérdése:
Túrógombócot ki mivel eszi?
Figyelt kérdés
Arra lennék kiváncsi hogy, csokiöntettel milyen?És hogy, ahhoz most pudingos öntet kell vagy vizes, tejes vagy milyen? Az öntet receptjét is leírná nekem valaki aki tudja, amit a gombóchoz szokott csinálni? Előre is köszönöm.2009. aug. 26. 23:19
11/21 anonim válasza:
Vanília és csokiöntettel is nagyon finom, én úgy szoktam csinálni, hogy a síma Oetkeres pudingot megfőzöm és picit hígítom még tejjel, hogy önthető legyen. Én hidegen szeretem, de van, aki még forrón:)
12/21 anonim válasza:
úgy is finom, hogy megszórod fahéjjal, és valamilyen nagyon jó minőségű erdei gyümölcsöntettel eszed. de legtöbbször én is tejföllel, porcukorral eszem.
13/21 anonim válasza:
Én viszont amióta megkóstoltam, csokiöntettel eszem. Felolvasztok gőz fölött étcsokit, belekeverek pici vajat, pici tejet, kicsit még kavargatom és kész. De ha kis rumaromát is teszel bele, akkor sem rossz.
15/21 anonim válasza:
Tejföl+kristálycukor,imádom.Bár elvileg nem ehetek tejterméket...az allergiám miatt.
Ha nem tejfölös cukrosan eszem,akkor pedig fahéjat keverek össze cukorral(: az is fini.
16/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!:)
2009. aug. 27. 15:45
18/21 anonim válasza:
Én a leginkább tejföllel lelocsolva és porcukorral meghintve szeretem, isteni fini! DE: pl. nevelőapám csak simán megsózza.
19/21 Bea24 válasza:
:) fahéjas, porcukros tejföllel. Nyámmmmy :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!