Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tudtok írni ilyesmi ételhez...

Tudtok írni ilyesmi ételhez receptet?

Figyelt kérdés
Megkívántam nagyon a kukoricát. Tudtok mondani olyan kaját ami finom és kukorica van benne (majonézzal és salátával lehetőleg).

2013. jan. 3. 18:07
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
majonézeskukoricasaláta:D
2013. jan. 3. 18:13
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

csinálsz egy tartármártást és belerakod a kukoricát, összekevered és kész a majonézes kukorica, de ugyanígy tehetsz bele salátát is

[link]

vagy pedig a salátát felcsíkozod, a kukoricát rádobod, összekevered és csinálsz rá egy joghurtos öntetet vagy ecetes levet

[link]

2013. jan. 3. 18:17
 3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen
2013. jan. 3. 18:21
 4/7 anonim ***** válasza:

Nagyon finom a kukoricás rizs majonézzel összekeverve. ha van egy kis színes kaliforniai paprikád, azt is kockázhatsz bele, nagyon feldobja.persze fűszerek is mehetnek bele ízlés szerint, bors, bazsalikom (ha nincs friss, akkor szárított ), zöldpetrezselyem.

csak egy kis fantázia, és nagyon finomat hozhatsz ki belőle.

2013. jan. 3. 18:29
 5/7 anonim ***** válasza:
37%
Egyébként tejföl, és ízlés szerint majonéz bele kukorica, én nem szoktam tartárral csinálni, szerintem az teljesen más ízvilág, lehet hogy úgy is finom, de nekem a tejfölös majonézes az igazi)
2013. jan. 3. 18:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha olyan is jó, amiben nem annyira töményen van a kukorica, mint pl. a kukoricasalátában, szerintem ezt kipróbálhatod: [link] Nagyon jól néz ki, biztos finom is :)
2013. jan. 3. 18:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Csirkemellet felcsíkozod, fehéredésig pirítod. Hozzáöntesz egy doboz csemegekukoricát és egy doboz feldarabolt ananászt. Összepirítod, tejszínnel felöntve készre főzöd. Sóval borssal fűszerezed. Párolt rizzsel szoktam enni. Imádom :)
2013. jan. 3. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!