Elrontottam a tojásos egybe-fasírtot. Most mit csináljak?
Figyelt kérdés
Szerintem kevés tojást tettem bele, ezért amikor ki akartam venni a tepsiből, szétesett az egész. Mérgemben szétszedtem az egészet, de most nem tudom mit csináljak vele. Van egy csomó főtt tojásom és egy tál sült fasírt ízű darálthúsom. Lehet ezzel még valamit kezdeni, vagy dobjam ki az egészet? Esetleg készítsek belőle mást?2009. aug. 26. 15:08
1/7 anonim válasza:
Ki ne dobd! Valószínű az íze jó, így el lehet fogyasztani. Szedd széjjel teljesen a fasírtot, mint a darált húst és szépen terítsd be vele a sült krumli szeleteket. Diszítsd szeletelt főtt tojással, adjál hozzá egy kis savanyúságot és kész a finomság!
2/7 anonim válasza:
tésztára is ráteheted... :) biztos finom attól még :)
3/7 anonim válasza:
De melegszendvicser is csinálhatsz. Zsemlét vágd ketté, vájd ki a belsejét, tedd bele fasirtot, tetejére pici reszelt sajtot és éppenhogy átmelegíteni, amig a sajt ráolvad. Vagy ha főzöl egyben krumplit, azt is megtöltheted, meglocsolod tejföllel, rá sajtot és be a sütőbe. Felkarikázott tojással pedig díszítheted, vagy csinálj jó kis majonézes tojássalátát.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok. Annyira igyekeztem, hogy finom vacsorát készítsek a férjemnek, és erre így elbénázom. Tudja, hogy mit akartam sütni, úgyhogy ha hazajön biztosan meg fog lepődni. Tiszta ciki lesz beismerni, hogy ennyire elszúrtam :-(
2009. aug. 26. 15:23
5/7 anonim válasza:
Nem lesz ciki, egybesült fasirtot elég könnyű elrontani:)Már számtalanszor csináltam, de mindig van olyan ami szétesik.
6/7 anonim válasza:
Vegyél patisszont, vagy padlizsánt.
vágd félbe őket, vájd ki a belsejét, majd töltsd bele a darált húst, és a sütőben süsd meg. (elő is sütheted őket, ha a hús már készen van, és csak az utolsó 15 percre házasítsd őket össze.
A tetejét leszórhatod sajttal, de csinálhatsz hozzá egy mártást is.
A tojásból esetleg tojássaláta lehet reggelire.
7/7 anonim válasza:
Múltkor mi is így jártunk, pedig együtt csináltuk a párommal. megettük krumpli mellé, csak nem egyben, hanem darabokban, ennyi..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!