Megehetjuk este szerintetek ezt a tatarbeefsteak-et vagy dobjam inkabb el?
Mi a különbség a hűtő és a garázs között? A méretet és a bennük lévő járműveket nem ér válaszolni..
A hőmérséklet számít, ha 10-12°C van a hűtőben is, és ott nem lesz baja a húsnak, akkor a garázsban ugyan úgy nem lett baja. Legvégső sorban pedig Prometheus ajándékával is élhettek: tűz. Megsütve egészen biztos hogy jó, csak más étel lesz.
Koszonom szepen a valaszokat. Megkostoltam es nagyon finom. Nem volt budos es nyalkas csak a ferjem a fejembe ultette a bogarat es elkezdtem keresgelni es ugye minden recept mast ir. Akkor megesszuk joizuen piritossal este egy uveg pezsgo mellett. :)
Megegyszer koszonom a valaszokat es BUEK!
Szerintem semmi baja nincs,de kár volt az egész pácolás, legalábbis szerintem. a lényeg a finomra ( akár többszöri darálás) és a fűszerezés. én tegnap készítettem el, minden olajos pácolás nélkül, és ma kerül "terítékre". a fűszerekben való egy éjszakás kaland a mi általunk szeretett tatárnak a lényege.
két kenyérpirító is üzemel ilyenkor.
ha csak most fűszerezitek, akkor is pár óra múlva fogyasszátok, mondjuk éjfél körül.
azért sok sikert és buék :))
10-12-C fok az jó a húsnak, elég hideg. A hűtőben is kb 10-15-C foknak kell lennie.
Szóval nyugodtan meg lehet enni.
A bélszínt nem kell előtte olajban pácolni. Főleg nem 72 órát.
Frissen elkészítve nem hűtőben tartva, ledarálva a húst majd be hozzá kell tenni az összes hozzávalót. Megkóstoljuk, hogy ízlésünknek megfelelő-e, ha nem akkor utána ízesítjük még.
Ha jó akkor lehet még egyszer ledarálni vagy ízlés szerint, ahogy szeretitek olyanra darálni a húst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!