Leves tészta sütés után néhány órával puhul meg?
Figyelt kérdés
egyszer régebben dolgoztam bolti leveles tésztával. emlékszem, hogy mikor kisütöttem a sajtos rudakat, és frissen ettük, szanaszét morzsálódott. maradt belőle másnapra és reggel olyan isteni puha volt. most pizzás csigát szeretnék készíteni belőle, akkor csináljam meg reggel, és vacsira jó puha lesz, be a mikróba egy percre és kész?2012. dec. 29. 14:28
1/2 anonim válasza:
Én melegen szoktam belerakni egy fedeles tárolóedénybe és ott puha marad, nem fog morzsálódni.
2/2 anonim válasza:
ha reggel megcsinálod, hidegen, fóliával befedve, a fólia alá papírtörlő (a páralecsapódás miatt )akkor este finom lesz. ha melegen akarod 1-2 perc mikró, és mintha frissensült lenne. a másnapos már mikrózva sem olyan sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!