Spenotba miért kell áztatott zsömlét tenni?
Figyelt kérdés
2012. dec. 28. 15:55
2/7 A kérdező kommentje:
Az van ,hogy én is csak néztem a spenot fözelékbe tesznek áztatott zsömlét :: Én sem értem ...
2012. dec. 28. 16:02
3/7 anonim válasza:
Lehet, hogy van, aki tesz, de nem kell csak ha akarsz. Van, aki meg nem tesz.
4/7 anonim válasza:
Tejbe áztatott zsemlét (persze nem egészben)... Sűríti.
5/7 anonim válasza:
Szaporitani használják. Én sem szeretem benne, de ha kevés a spenót, ezzel pótolják. Tejbe kell áztatni, és belemorzsolni a spenótba. Nem lesz szép sima mint egyébként a főzelék.
6/7 anonim válasza:
Gyerekkoromban anyukám is tejben áztatott zsömlével csinálta, nekem az volt természetes. aztán, amikor férjhez mentem, az első spenótomra a férjem igencsak pöszén nézett, és sürgősen át kellett térnem a fokhagymás világos rántásra.
7/7 anonim válasza:
Én nem szeretem a rántást az ételekben, így a spenótot tejbe áztatott toastkenyérrel sűrítem (tehát nem a kevés spenót miatti szaporítás a cél mint ahogy valaki írta, hanem a sűrítés). A végén botmixerrel homogenizálom, tutira nem csomós és nagyon finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!