Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A spenótba kell rántás?

A spenótba kell rántás?

Figyelt kérdés
Ha igen azt nem lehet keményitővel helyetesíteni?
2010. dec. 29. 11:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet bele rántást is tenni ,de elég ha csak habarod.
2010. dec. 29. 11:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Jó bele a keményitő is.
2010. dec. 29. 12:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Tegyél bele tejben áztatott, és kifacsart zsemlét, és szerecsendió reszeléket. Attól még finomabb lesz.
2010. dec. 29. 12:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Van egy még egyszerűbb, és így károsodik a legkevésbé, bár talán nem annyira ízletes. Pirítok egy kis olajban fokhagymát, rádobom 1-2 percre fonnyasztani a spenótot, kevergetem, aztán kevés vízzel felengedem, teszek bele sómenetes ételízesítőt és egy kis Cayenne borsot, azzal is rottyantom 1-2 percig, és kész. Ez nem főzelék, inkább saláta. Gyönyörű zöld marad a levele és bennemaradnak a tápanyagai.
2010. dec. 29. 13:00
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!