Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Amikor a kocsonya fő, az...

Amikor a kocsonya fő, az mennyire büdös?

Figyelt kérdés
Kocsonyát szeretnék főzni (32 éves férfi létemre), de nagyon óvatosnak kell lennem, mert a barátnőm nem bírja a szagokat a konyhában (ő-mondjuk nem sokat van ott, mert csak porlevest tud főzni). Ha süteményt sütök, akkor is van, hogy hisztizik. Tehát csak akkor fogok hozzá életem első kocsonyájához, ha nem jár nagy bűzzel. Ha valakinek van jó receptje, azt szívesen venném, ha megosztaná. ja és hol lehet kapni bőrkét, fület és farkat egy nagyobb vidéki városban? (jelen esetben Nyíregyháza)
2012. dec. 26. 16:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

3-as vagyok!

Én sem tudom, kinek nem tetszik, hogy ki szoktam számolni, mérni, mennyi vizet öntsek a kocsonya-húsra.

De ahogy elnézem, itt senki nem tudott olyan választ adni, ami mindenkinek, aki olvasta, megfelelt volna.

2012. dec. 27. 12:19
 12/12 mustafa33 ***** válasza:

Kérdező, még csak a negyedik válaszhoz értem, de nem lehet nem szólni közbe. Ne a fokhagyma szagot nyomd le a barátnőd torkán ☻, inkább valami mást, aztán fordítsd meg és rúgd valagon a nyitott ajtóban.

A jó ételnek illata van nem szaga. Szaga a barátnőd micsodájának van. ☻

2012. dec. 28. 02:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!