Húslevest csinálhatok, csak kacsnyakból?
Figyelt kérdés
Rántott csirkemell krumplipürével és majonézes krumplival, töltött káposzta, fanta szelet és halászlé a karácsonyi menü. Már bevásároltam mindent de lehet kéne főzni egy kis húslevest is, de viszont én már nem akarok újra boltba menni. Van itthon 1 kg kacsa nyak és arra vagyok kíváncsi, h abból tudok húslevest főzni ?2012. dec. 23. 13:55
1/7 anonim válasza:
Hogyne, méghozzá nagyon finomat!
2/7 anonim válasza:
Persze hogy tudsz. A nyaka bőrét (ha rajta van) szedd le, különben nagyon zsíros lesz a levesed szerintem.
Jól bezöldségelek répa, gyökér, fűszerek mindent amit szoktál bele.
Ha esetleg van egy kis karfiolod, vagy borsód, és azzal is megdobod, fincsi husi levesed lesz belőle.
4/7 A kérdező kommentje:
Na a nyakat megtisztítottam a kövértől, hideg vízbe raktam és kis lángon kezdtem el csinálni, raktam bele 1 fej vöröshagymát 2 gerizd foghagymát egész borsot egy kis zöldet és most várom h főjön, ha fő utána rakom bele a répát fehér répát karalábét. Fedővel vagy fedő nélkül főzzem?
2012. dec. 23. 15:02
5/7 anonim válasza:
Én födő nélkül szoktam, szeretek belelátni, hogy mit csinál a húslevesem.
6/7 mustafa33 válasza:
nagyon finom, a kölykök kígyó levesnek becézik ☺, és oda vannak érte. veszekednek, nehogy kevesebb "kígyó" jusson majszolni mint a másiknak. Kicsit "zajosan" eszik, de öröm nézni. ☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!