Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mézeskalácshoz készült cukormá...

Mézeskalácshoz készült cukormáz eláll a hűtőben?

Figyelt kérdés
mert rengeteget csináltam és inkább holnap fejezném be csak nem tudom hogy a mázzal mi legyen?!
2012. dec. 22. 21:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen !!! 2-3 napig nem lesz baja.
2012. dec. 22. 21:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 A kérdező kommentje:
akkor megnyugodtam köszi :)
2012. dec. 22. 21:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen. Tedd zacskóba és jól gumizd be, hogy ne száradjon ki.
2012. dec. 22. 21:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:

Eláll, de lehet, hogy megkeménykedik a hűtőben.

Ha víz és porcukor keverékéből csinálod akkor az nem romlik meg de az is meg fog keményedni.

2012. dec. 22. 22:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:

4. válaszoló!

vizből és porcukorból hogyan, milyen cukormázat lehet csinálni?

2012. dec. 23. 10:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen, de tedd egy jól záródó befőttes üvegbe.
2012. dec. 23. 22:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:

Vízből és porcukorból jó kis cukormázat lehet készíteni.

Porcukor azt vízzel összekeverni amíg egynemű anyagot kapunk. Ez egy egyszerű cukormáz.

Én szoktam ilyennel is díszíteni a mézeskalácsokat.

2012. dec. 24. 11:40
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!