Mézeskalácshoz készült cukormáz eláll a hűtőben?
Figyelt kérdés
mert rengeteget csináltam és inkább holnap fejezném be csak nem tudom hogy a mázzal mi legyen?!2012. dec. 22. 21:35
1/7 anonim válasza:
Igen !!! 2-3 napig nem lesz baja.
2/7 A kérdező kommentje:
akkor megnyugodtam köszi :)
2012. dec. 22. 21:41
3/7 anonim válasza:
Igen. Tedd zacskóba és jól gumizd be, hogy ne száradjon ki.
4/7 anonim válasza:
Eláll, de lehet, hogy megkeménykedik a hűtőben.
Ha víz és porcukor keverékéből csinálod akkor az nem romlik meg de az is meg fog keményedni.
5/7 anonim válasza:
4. válaszoló!
vizből és porcukorból hogyan, milyen cukormázat lehet csinálni?
6/7 anonim válasza:
Igen, de tedd egy jól záródó befőttes üvegbe.
7/7 anonim válasza:
Vízből és porcukorból jó kis cukormázat lehet készíteni.
Porcukor azt vízzel összekeverni amíg egynemű anyagot kapunk. Ez egy egyszerű cukormáz.
Én szoktam ilyennel is díszíteni a mézeskalácsokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!