Sütibe tehetek illóolajat?
Figyelt kérdés
(narancs illóolajat)
persze csak pár cseppet tennék, hogy kicsit érződjön az illata
2012. dec. 22. 17:22
1/8 anonim válasza:
Szerintem felesleges, egy sütinek ha jól el van készítve akkor így is úgy is finom illata van. :-)
Ezek az illóolajok amúgy is tömények keserűek és fogyasztásra sokszor alkalmatlanok.
2/8 anonim válasza:
Ha olyan illóolajra gondolsz amiket a párologtatókba szoktak csepegtetni, olyat NE tegyél bele! Mert az nem étkezésre való, nem élelmiszer.
Inkább reszelj bele narancshéjat vagy tegyél bele narancsaromát.
4/8 anonim válasza:
A legtöbb illoolajra ra van irva, h csak külsö hasznalatra, ilyet nem javasolnek.
Amugy en nem hiszem, hogy hö hatasara nem illan el az illata, vagy akar csak kremben, hidegen sem erzödik az izen sztem.
5/8 anonim válasza:
NEM! Az olyan, mintha parfümöt akarnál beletenni.
6/8 anonim válasza:
ha tüzet akarsz, akkor mindenképp, mivel gyúlékony...
7/8 anonim válasza:
ok, vissza az előző, megyek aludni...a sütit SÜTŐnek olvastam :D
8/8 anonim válasza:
amúgy tegyél bele narancsaromát, annak szaga is van, nem csak íze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!