Hogyan süssek ki medium steaket ha a baktériumok miatti alapos hőkezeléssel jóval több ideig tartana?
Figyelt kérdés
2012. dec. 21. 15:29
1/4 anonim válasza:
El kell döntened, hogy vagy médiumra akarod sütni, vagy baktériummentesre. A kettö együtt nem lehetséges.
2/4 A kérdező kommentje:
Umm, szal baktériummentesen nem is lehet normális steaket enni? :S
2012. dec. 21. 21:29
3/4 bumbi02 válasza:
Nem halt még bele senki se a steak evésbe(: Természetesen egy medium, vagy rare steak, félig "nyers" marad. Hozzátenném, hogy a kolbász is nyers hús, ahogy a szalonna, és a sonka is. A tatár beefsteak pedig teljesen nyers hús.
4/4 anonim válasza:
"em halt még bele senki se a steak evésbe(: Természetesen egy medium, vagy rare steak, félig "nyers" marad. Hozzátenném, hogy a kolbász is nyers hús, ahogy a szalonna, és a sonka is. A tatár beefsteak pedig teljesen nyers hús."
1. Hallottál már a BSE-röl? Mert abba bele lehet halni és azt - többek közt - steaktól is lehet kapni
2. A kolbász NEM nyers, mert a füstöléssel fertötlenited.
3. A tatárbeefsteak meg igencsak veszélyes lehet, ha netán nem kellöen ellenörzött a hús, vagy nem megfelelö higiéniai visznyok közt lett tárolva illetve elkészitve. Nem egy embernek lett töle komoly baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!