Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan süssek ki medium...

Hogyan süssek ki medium steaket ha a baktériumok miatti alapos hőkezeléssel jóval több ideig tartana?

Figyelt kérdés
2012. dec. 21. 15:29
 1/4 anonim ***** válasza:
El kell döntened, hogy vagy médiumra akarod sütni, vagy baktériummentesre. A kettö együtt nem lehetséges.
2012. dec. 21. 16:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Umm, szal baktériummentesen nem is lehet normális steaket enni? :S
2012. dec. 21. 21:29
 3/4 bumbi02 ***** válasza:
Nem halt még bele senki se a steak evésbe(: Természetesen egy medium, vagy rare steak, félig "nyers" marad. Hozzátenném, hogy a kolbász is nyers hús, ahogy a szalonna, és a sonka is. A tatár beefsteak pedig teljesen nyers hús.
2012. dec. 22. 16:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

"em halt még bele senki se a steak evésbe(: Természetesen egy medium, vagy rare steak, félig "nyers" marad. Hozzátenném, hogy a kolbász is nyers hús, ahogy a szalonna, és a sonka is. A tatár beefsteak pedig teljesen nyers hús."


1. Hallottál már a BSE-röl? Mert abba bele lehet halni és azt - többek közt - steaktól is lehet kapni

2. A kolbász NEM nyers, mert a füstöléssel fertötlenited.

3. A tatárbeefsteak meg igencsak veszélyes lehet, ha netán nem kellöen ellenörzött a hús, vagy nem megfelelö higiéniai visznyok közt lett tárolva illetve elkészitve. Nem egy embernek lett töle komoly baja.

2012. dec. 22. 16:33
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!