A krémmel kell feltekerni vagy simán? SOS
Figyelt kérdés
ilyen sütit csinálok most épp sül a tészta, még nem csináltam ehhez hasonlót, most hogyan is kell feltekernem? Simán vagy a krémmel már? Ha simán akkor nem törik el a piskótám??
2012. dec. 17. 16:44
1/5 anonim válasza:
Konyharuhával feltekered a piskótát meleg állapotában hagyod kihűlni és miután kihűlt, kihajtod. megkened krémmel a hajtás kezdeténél a tésztához fogod a banánt és feltekered, majd a recept alapján hagyod állni.
2/5 anonim válasza:
"Ha már kissé kihűlt, megkenjük vele a tésztát, a hosszabbik szélére tesszük a banánokat, és innen kezdve feltekerjük."
3/5 anonim válasza:
Amint megsült, rögtön konyharuhára teszed sütőpapírostul (már ha tettél alá :D) és szorosan feltekered, majd hagyod kihűlni. A lényeg, hogy rögtön tekerd fel, különben törni fog.
4/5 anonim válasza:
"Még melegen lehúzzuk róla a sütőpapírt is, feltekerjük."
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm! jelentem feltekertem :D
2012. dec. 17. 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!