Más is van itt aki 26 éves nő létére nem tud főzni?
Szerintem valaki végigment a kérdésen, és módszeresen, anélkül hogy egyáltalán elolvasta volna, minden választ lefelé pontozott.
Most mindegyikhez adtam egy fölfelét. :)))
Személy szerint jóval túl vagyok már a 26-on, meg úgy gondolom tudok is főzni.
Más dolog, hogy esetenként nálam is előfordul, hogy nem szívesen csinálom.
Azt szoktam mondani, hogy rengeteg időt elpepecselek a rántott karfiollal, és max. 10 perc alatt be lehet falni.
Ezért van az, hogy sok esetben több evésre valót készítek (amiből lehet) mostanában, és inkább lefagyasztom egy részét, mert akkor másik napon csak elő kell vennem, és az olyan jó dolog.
Amit tudok, annak 80-90 %-át édesanyámtól tanultam, és nem tudom hogyan csinálta, de úgy tanított, hogy ott álltam mellette, előszor csak mondta és mutatta, majd mondta és csináltam én. Ha valamit elrontottam, javított, szóval nem tudom, hogyan volt ennyi energia benne. Engemet és nővéremet is tökéletesen megtanított főzni, pedig 2 műszakba járt dolgozni.
Most látom, hogy nem lehetett könnyű neki, és örülök, hogy így tett.
Megköszönni neki már nem tudom, de amit tudok, szívesen megosztom másokkal.
Na jó, nem hiszem el hogy valaki 18-20 éves korára ne tudjon főzni..
18 évesen, férfikorom hajnalán már rántottát és süteményeket biztos hogy sütöttem. Aztán amikor kellett akkor húst.
De a kétségeim alapja leginkább az, hogy lehámozott és feldarabolt zöldségeket megpárolására még egy csimpánzt is meg lehetne tanítani. És ez már főzés. A hús sem nehezebb, tehát ki állítja hogy nem tud főzni..? Az csak nem próbálta.
26 éves vagyok.Nem tudok főzni.Rántottát azt azért meg csinálom meg pár dolgot is ugyan,de attól még nem mondhatom el,hogy tudok főzni.
Elméletben tudok egysmást,de gyakorlatban még nem csináltam,de azon leszek,hogy ne így legyen,de nagy szakács sose leszek azért :)
Akkor át kell értékelnem nekem is a énképemet.
Tök jó, finom, egészséges és tápláló ételeket készítek, de szakács én sem vagyok D:
Lehet én sem tudok főzni? O.o
:))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!