Kakasból tyúkból mit készítsek? Van rengeteg de pörköltnek v. levesnek már kissé unjuk.
Figyelt kérdés
Más ötlet?2012. dec. 15. 12:45
1/3 anonim válasza:
2/3 anonim válasza:
Nagyanyám régen kifilézte, és csinált belőle töltött káposztát, -paprikát.
3/3 anonim válasza:
Én lefejteném a csontról a húst, és szinte bármilyen húsételt el lehetne belőle készíteni. (tejfölös szelet, brassói, gyros, rizses hús...) Mivel, kis darabokban van megfelelő ideig tartó főzés, sütés során elkerülhető, hogy "vénnek" tűnjön a hús. A csontból ,ha a húslevest unjátok alaplevet lehet készíteni, lefejteni az esetleg rajtamaradt hasznos részeket, és a levet megfőzni tárkonyos ragulevesnek vagy bármilyen fincsi levesnek.
Ha van római tálad, abban még a tyúk is finom porhanyósra, olvadósra megsüthető, csak egy éjszakát vízben kell áztatni a tálat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!