Milyen tortát készítsek karácsonyra?
Figyelt kérdés
2012. dec. 3. 13:13
1/7 anonim válasza:
Én Sacher tortát készítek minden éven
3/7 anonim válasza:
Készítsd el az idei ország tortáját. :) Már ha szeretitek a mákot, meg az almát. Én már kóstoltam és nagyon finom.
4/7 anonim válasza:
Én ilyen sütés nélküli sütiket szoktam csinálni: kekszrolád, csíkos keksz, kókuszgolyó...
5/7 anonim válasza:
Hát mondjuk zserbótortát. Tudom ilyen nincs elvileg, de ha meglehet csinálni szögletesre, miért ne lehetne kerekre?
6/7 anonim válasza:
Valamelyik héten csináltam egy karamellás tepsis sütit, isteni lett. Szerintem tortaformában is meg lehet csinálni ugyanúgy. Krémes, karamellízű, tejszínes. Egyébként kocka alakú tortaként fogyasztottuk, nagy szeletekben :) És tényleg olyan lesz, mint a képen!
7/7 anonim válasza:
gesztenyetorta, diótorta, lúdláb,oroszkrém, mind nagyon finomak, krémesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!