Valaki segítene? Nagyon fontos, a vacsorám múlik rajta.
Ha elég rántást tettél bele, akkor pár perc főzés után besűrűsödik. De vigyázz, mert könnyen leéghet!
Ha nem akar sűrűsödni, akkor tehetsz bele még rántást, mert valószínű, hogy kevés lett!
én annyi vízzel teszem fel főni amennyi ellepi babérlevéllel, fűszerrel
nem teszek bele rántást, mert ha kellően megfőtt, összesűrűsödik, és a végén teszek bele tejfölt és nagyon finom.
a rántással már túl sok lenne a szénhidrát benne, legalábbis nekem
Szerintem ha máskor is így jársz,akkor inkább öntsél le a levéből, ahogy valaki írta, mert a túl sok rántásos étel nem túl finom.
Egyébként valóban, ha főzeléket készítesz, akkor először rakd a fazékba a burgonyát/borsót...és aztán öntsd fel vízzel, annyival, amennyi épp ellepi. Főzés közben úgyis össze esik minden, tehát több lesz a lé, mint amennyi felöntéskor látszik. Így lesz még "hely" a rántásnak/habarásnak, anélkül, hogy túlzottan besűrűsödne. Nekem így mindig összejön a megfelelő sűrűség eltalálása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!