Valaki segítene? Nagyon fontos, a vacsorám múlik rajta.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Ha elég rántást tettél bele, akkor pár perc főzés után besűrűsödik. De vigyázz, mert könnyen leéghet!
Ha nem akar sűrűsödni, akkor tehetsz bele még rántást, mert valószínű, hogy kevés lett!
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
én annyi vízzel teszem fel főni amennyi ellepi babérlevéllel, fűszerrel
nem teszek bele rántást, mert ha kellően megfőtt, összesűrűsödik, és a végén teszek bele tejfölt és nagyon finom.
a rántással már túl sok lenne a szénhidrát benne, legalábbis nekem
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Szerintem ha máskor is így jársz,akkor inkább öntsél le a levéből, ahogy valaki írta, mert a túl sok rántásos étel nem túl finom.
Egyébként valóban, ha főzeléket készítesz, akkor először rakd a fazékba a burgonyát/borsót...és aztán öntsd fel vízzel, annyival, amennyi épp ellepi. Főzés közben úgyis össze esik minden, tehát több lesz a lé, mint amennyi felöntéskor látszik. Így lesz még "hely" a rántásnak/habarásnak, anélkül, hogy túlzottan besűrűsödne. Nekem így mindig összejön a megfelelő sűrűség eltalálása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!