Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Karalábét fontos megfőzni...

Karalábét fontos megfőzni fagyasztás előtt?

Figyelt kérdés
2012. júl. 27. 09:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem. Mi sose főzzük meg fagyasztás előtt.
2012. júl. 27. 09:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem lesz olyan szivacsos vagy milyen?
2012. júl. 27. 09:32
 3/6 anonim ***** válasza:
A levesről tudok csak nyilatkozni, abba szerintem teljesen jó, állagra is.
2012. júl. 27. 09:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
Karalábét nem is kell fagyasztani, azt télen is lehet venni.
2012. júl. 27. 09:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen lehet jó pénzért! De nekünk itt van a rengeteg a kertben és most akarnék reszelni belőle és egy pár csomagot a fagyóba. A pincénkben nem igazán áll el meg mire oda kerülnek nagy hatalmasak lesznek.
2012. júl. 27. 09:54
 6/6 anonim ***** válasza:

Évek óta rakok el a fagyóba télire, nem főzöm, csak zacsizom, és valóban akár levesnek, akár főzeléknek tökéletes.

Arra kell vigyázni, hogy még fagyott állapotban, és forrásban levő vízbe (levesbe) tedd bele! Igaz, hogy 1-2 percre a forrás megáll, de utána újra elindul. Ez esetben roppanós marad, nem lesz lötye a karalábod.

2012. júl. 27. 11:03
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!