Karalábét fontos megfőzni fagyasztás előtt?
Figyelt kérdés
2012. júl. 27. 09:15
1/6 anonim válasza:
Nem. Mi sose főzzük meg fagyasztás előtt.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem lesz olyan szivacsos vagy milyen?
2012. júl. 27. 09:32
3/6 anonim válasza:
A levesről tudok csak nyilatkozni, abba szerintem teljesen jó, állagra is.
4/6 anonim válasza:
Karalábét nem is kell fagyasztani, azt télen is lehet venni.
5/6 A kérdező kommentje:
Igen lehet jó pénzért! De nekünk itt van a rengeteg a kertben és most akarnék reszelni belőle és egy pár csomagot a fagyóba. A pincénkben nem igazán áll el meg mire oda kerülnek nagy hatalmasak lesznek.
2012. júl. 27. 09:54
6/6 anonim válasza:
Évek óta rakok el a fagyóba télire, nem főzöm, csak zacsizom, és valóban akár levesnek, akár főzeléknek tökéletes.
Arra kell vigyázni, hogy még fagyott állapotban, és forrásban levő vízbe (levesbe) tedd bele! Igaz, hogy 1-2 percre a forrás megáll, de utána újra elindul. Ez esetben roppanós marad, nem lesz lötye a karalábod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!