Piros borsófőzeléket szeretnék készíteni, amibe egyáltalán nem kell tej, hogy kell? (14L)
Figyelt kérdés
2012. dec. 13. 14:48
1/5 anonim válasza:
Borsót felrakod vízbe főni, éppenhogy ellepje, só, bors, fokhagyma. Majd ha megfőtt rántást készítesz: liszt, zsír, pirospaprika. Azzal besűríted.
2/5 A kérdező kommentje:
és hagyma nem kell a borsó alá? és pontosan h kell rántást készíteni? miből mennyi kell?
2012. dec. 13. 14:59
3/5 anonim válasza:
Én nem szoktam rakni valaki rak. A rántás mennyisége attól függ, hogy mennyi borsót teszel fel főzni. Fél kilóhoz kell kb. fél evőkanál zsír, plusz annyi liszt, hogy sűrű legyen, de folyós.
4/5 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a segítséget!
2012. dec. 13. 15:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!