A zselatinos tejszinhabot tálalás elött 24 órával el lehet késziteni? Nem fog összeesni holnapra?
Figyelt kérdés
2009. aug. 21. 09:40
1/3 anonim válasza:
Én habfixálót szoktam tenni a tejszínhabba,a zselatintól nekem olyan gumiszerű lesz.Mindkét esetben megmarad az állaga,és nem esik még harmadnap sem össze.De ha tortára akarod tenni,azt még akkor tedd,amikor felverted.Ha áll,akkor már nem lehet szépen kenni.
2/3 A kérdező kommentje:
köszi szépen a választ,életmentő volt:-))
2009. aug. 21. 10:10
3/3 anonim válasza:
Örülök,hogy segíthettem.Jó sütést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!