Spagetti tésztából mit főzzek?
Hagyma van?
Apróra vágod zsiradékon megfonnyasztod, a krumplit megpucolva kisebb kockákra vágod, jól megfőzöd, a hagymás cuccon átpárolod, tésztát belekevered, krumplis tészta. Ízlés szerint még a hagymás krumplis cuccot só, bors!
Tojásos spagetti :)
Teflonserpenyõben olajat hevítesz és átmelegíted/megpírítod egy kicsit a tésztát. Ráöntöd a habart, sózott tojásokat.
Kis pirított szalonnával megszórord és savanyúval tálalod.
# 4/5 ma 10:06
Ugye-ugye: Zsíron. Kell az is.
:)
A szalonna az egyetelen "felvágott" aminél látjuk-tudjuk mit eszünk pontosan, és még egészségesebb akármelyik "Mindentbledarált" terméknél! :)
Én olaj, de természetesen vannak ételek amik csak zsírral finomak, az összes bográcsos, a zsíros kenyér... :)
Ilyenkor tél előtt rendesen kívánom a zsírt, tavaszra kifogy a bödön, jöhetnek az olajos saláták! :D
Természetesen bödön=házi zsír!
:)
Ha még mindig van a megfőzött spagettiből, akkor:
zománcos tepsit zsírozd ki, a spagettit terítsd bele (só,bors), és önts rá annyi sűrűre kavart palacsinta tésztát, ami ellepi. Forró sütőben, közepes lángos süsd. Ha kicsit kihűlt, majd mint a túróslepényt fogod tudni kidarabolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!