Almaspite elesztos tesztabol meggyel?
Figyelt kérdés
Elesztos teszta keszitettem es meg akarom tolteni alma es meggy keverekkel.Szerintetek milyen lessz?2012. okt. 28. 15:59
1/3 anonim válasza:
Az almáspite zsíros tésztából készül két réteg között van a töltelék. A kelt tészta a tetején van a töltelék az lepény.
2/3 anonim válasza:
Pontosan így ismerem én is. nagyi a kelt tésztával kibélelte a tepsit, hogy a tésztának pereme is volt, majd megtöltötte meggyel, almával, de leginkább mazsolás-citromos túróval, vagy kapros túróval.
ezt mi is lepénynek hívtuk, hívjuk a mai napig.
a pite felénk is két linzerszerű tészta között a töltelék.
Persze nagyon finom mindegyik, de egészen más jellegűek.
3/3 A kérdező kommentje:
Oke nem tudtam.Mindig elesztos tesztat keszitek vajjal
250 g vaj es 1 cs eleszto 500g liszt 1 tojassargaja hutoben kelesztve egy ejszaka.
Ezt toltom almaval, meggyel stb.Ua tesztat hasznalom a bejglihez is.
2012. okt. 29. 14:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!