Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csoki gomboc receptre lennek...

Csoki gomboc receptre lennek kivancsi?

Figyelt kérdés
Valaki tudna nekem kuldeni , nutella volt benne azt hiszem
2009. aug. 19. 18:17
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem világos a kérdésed.A gombóc tésztájában legyen a csoki,vagy csak a tölteléke legyen nutella?

Ha csak a töltelék,akkor ugyanolyan gombóctésztát csinálj,mint a szilvás stb.gombócnak,a közepébe tedd a nutellát.Úgy fözd ki,mint a többi gombócot.

2009. aug. 19. 19:54
 2/8 A kérdező kommentje:
a tolteleke nutella de nem olyan ize volt mint a szilvas gombocnak mert ebbe szerintem nem volt burgonya, mert a szilvas gombocott epp amiatt hogy van benne burgonya nem szeretem
2009. aug. 19. 20:05
 3/8 anonim ***** válasza:
62%
google-n keress utána
2009. aug. 19. 20:21
 4/8 anonim ***** válasza:
71%
Én egyszer az egyik ebédszállítótól rendeltem ilyet.és isteni volt,de nem találtam meg a receptet:(
2009. aug. 19. 21:19
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Csokigombóc

[link]

btw, kérdés feltevése előtt illik használni a keresőt, mert kábé 10 másodperc alatt meg lehet találni!!!

2009. aug. 19. 21:23
 6/8 A kérdező kommentje:
kerestem google-ban hat nem kaptam nem ilyen csoki gomboc amit te linkeltel be de azert koszi , vizbten volt fozve
2009. aug. 20. 00:17
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

4-5 zsemlét tejben megáztatsz.Jól kicsavarod,teszel hozzá 4 egész tojást,sót,fél csomag sütőport,és annyi lisztet,hogy nyujtható tészta legyen.Ne legyen nagyon kemény.Kockákra vágod és megtöltöd,amivel akarod.Gombócokat formálsz belőle,és kifőzöd,mint a krumplis gombócot.

Ha erre gondoltál,jelezz majd vissza.

2009. aug. 20. 08:33
 8/8 A kérdező kommentje:
nem tudom , kiprobalom , koszonom szepen :)
2009. aug. 20. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!