Finom túrótorta receptre lennék kíváncsi. Írnátok?
Figyelt kérdés
Sajnos amit eddig netről kipróbáltam mind rossz volt:( Barátom szülinapjára kéne, úgyhogy légyszíves olyat írjatok ami Nektek bevált. Lehet olyan is amit sütni kell, olyan is amit nem.
Előre is köszönöm! :)
18/L
2010. jan. 30. 17:30
1/6 anonim válasza:
mit szólnál Túró Rudi tortához? :)
2/6 anonim válasza:
Sütni sem kell!Darált kekszet keverj el egy kis tejjel és cukorral,olyan állaga legyen ami nyújtható.Tedd tortaformába és egyenletesen simítsd az aljába(kb.1.5cm vastagságúra).Ez az alap. Túróba keverj gyümölcsbefőttet(pl.barack),porcukrot(ízlés szerint),és a befőtt levében felmelegített zselatint!A masszához kell keverni egy kis tejszínhabot!Ezt a "tölteléket" öntsd a tésztára,simítsd el a tetejét,és díszítsd meg egy kis maradék gyümölccsel!Az egészet bevonhatod még egy kis zselatinos befőttlével!Hűtőben 2-3 óra alatt megdermed. Kellemes "sütögetést"!
3/6 A kérdező kommentje:
Hmm köszönöm szépen mindkettőtöknek:) Azt a túró rudi tortareceptet majd ki is próbálom:) Ha van valakinek még receptje kérem írjon, mert minél többet ki szeretnék próbálni, hogy a legtökéletesebbet tudjam neki ajándékozni!:)
2010. jan. 31. 18:28
5/6 anonim válasza:
nah én még életemben nem csináltam, de vmi hihetetlen finomat ettem, amit nagymamám készített.
azt sem kell sütni, csak annak az alja babapiskótából volt. a túróban pedig sárgabarack volt. az egész csak túró volt szinte, de nagyon fini volt.
ha gondolod leírom hnap a receptet:) vagy ha tudja vki, megelőzhet. :)
6/6 anonim válasza:
babapiskótával is ugyanúgy kell, mint keksszel, csak szerintem a babapiskótás finomabb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!