Egyben sult karajt szeretnek kesziteni es szuksegem lenne egy jol bevalt receptre?
Figyelt kérdés
2011. máj. 7. 10:50
1/1 anonim válasza:
Bőrös karajt szoktam készíteni, Lucullus sült hús fűszerkeverékkel szórom be, fólia alatt párolom kb. 1 órát, utána pirítom magas hőfokon 20 percet, amíg a bőre ropogós nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!