Ez így nagy butaság lenne? Sós palacsinta!
Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy rendesen sütök palacsintát csak éppen nem rakok bele cuktort hanem sót magyarúr simán a sós palacsintákat kisütöm veszek a kisboltban felvágottat (parizert, sonkát, tavaszit...) és azzal töltöm meg. Szépen feltekerem valami tejfölös öntettel leöntöm berakom a sütőbe egy picit, hogy megpiruljon a tejföl és kész! Szerinted milyen lehet? Valami köret hozzá?2012. nov. 27. 10:55
11/14 A kérdező kommentje:
nem spórolok:D csak annyi pénzem volt h mondjuk vegyek 20dkg felvágottat és 1 kg húst meg nem tudtam:D amúgy megcsináltam és iszonyatosan szar lett :D
2012. nov. 27. 12:43
12/14 anonim válasza:
Megtöltheted borsófözelékkel is.
13/14 anonim válasza:
Hát a húst nem csak kilónként árulnak, és úgy még finom is lett volna...
14/14 anonim válasza:
Én mindig hagyományosan sütöm a palacsintát, tehát cukorral, sóval. Ettől még nem lesz kifejezetten édes, csak normális tésztaízű.
Aztán, amikor még folyékony a serpenyőben, teszek bele vékonyan vágott sajtot - de tényleg nagyon vékonyan, és nem túlzóan, mert amúgy nagyon sajtíze lesz -, kolbászt, meg, ami jól esik, megsütöm, és utána még esetleg megtöltöm tejföllel. Ha netán még így is édes - amit kétlek -, megsózom.
De, ha elegem van a sós palacsintából, máris megtölthetem kakaóval, pudinggal, fahéjjal. :)
Szóval, szerintem a cukrot ne hagyd ki, legalább picit tegyél bele.
De a /bátor/ kísérletezés teszi a mester.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!