Miyen egyszerű sütikrémrecepteket ismertek?
Talán a legegyszerűbb az,hogy főzöl vaníliás pudingot (de lehet más ízesítésű is) de csak 4 dl tejjel,lehűtöd.
Közben sütőmargarint porcukorral kihabosítasz és összekevered a kihűlt pudinggal.
Margarin-porcukor arányt azért nem írok,mert ez ízléstől függ,hogy mennyire szereted édesen vagy margarinosan. Kb. fele-fele arányban kell a margarin és a porcukor.
Eszembe jutott még egy.
Úgy is csinálhatod,hogy veszel habtejszínt,azt felvered (ha kell bele,akkor porcukorral) és simán ezzel töltöd meg,vagy szórhatsz bele keserű kakaóport vagy olvasztott csokoládét. Ezzel is megtöltheted a piskótát. Esetleg zselatint is tehetsz bele,hogy ne follyon annyira,bár nekem anélkül is mindig jó lesz.
én a bögrés sütihez csokiöntetet szoktam csinálni -
mivel lusta vagyok, csak kb 3 ek instant kakaóport kikeverek pici vízzel és pár csepp rumaromát teszek bele - ezzel öntöm nyakon a sütit, isteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!