Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Meddig elég ez a kaja mennyisé...

Meddig elég ez a kaja mennyiség 2 embernek?

Figyelt kérdés

4liba comb

1kg liba zúza

1kg marha húsós csont

4db alsó csirke comb

8db egész csirkecomb

5 zacskó hurka kolbász vegyesen 2 főre eloszva

2kg őz pörkölt hús

2kg szarvas hús pörköltnek

1kg tengeri halfilé

4szelet pulykamell

1 fácán

1db vad nyúl

1kg tenger gyümölcsei

Persze alap dolgok vannak itthon kb mindenböl rizs,lisz, krumpli, hagyma ,2-3 kg , házi tojás 30db , füszerek. zöldségfélék és kolbászok és szalamik ,és májkrémek is vannak.

azért kérdezem mert kiváncsi vagyok ,hogy ilyen mennyiségü kajánál vajon meddig nem kell vásárolnunk ,persze a kenyeret leszámitva.

Azért van ennyi minden mert a vadat és libát ajándékba kaptuk. Illetve volt olyan utalványunk amit 18ig lekellett vásárolni..

2012. nov. 21. 13:48
 1/5 A kérdező kommentje:
Nov 18 ig kellett levásárolni..
2012. nov. 21. 13:49
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia. hát szerintem másfél-két havi kaja lenne kettőnknek.

Nem minden nap husit kell enni,és sokáig elég ám!

2012. nov. 21. 13:55
 3/5 anonim ***** válasza:
74%
1 étkezés 1 embernek kb. 20-25 dkg hús, attól függ mit készítesz előle :) Meg persze ki mennyi húst eszik, nálunk ez van :D
2012. nov. 21. 14:01
 4/5 anonim ***** válasza:
74%
Én nem tudnák konkrét hetet mondani, de szerintem nálam ez marha sokáig elég lenne. Én hetente egyszer csinálok húsos ételt, inkább zöldség párti vagyok. És ugye attól is függ, hogy nálatok egy főzés meddig elég. Nálunk 3 napra elegendő az, amit megfőzök. Levesből még több nap vagy van olyan ami megy a fagyasztóba. Szóval én ezzel a mennyiséggel ebben az évben ellennék, sőt még a jövő év elején sem kellene húsokat vennem.
2012. nov. 21. 14:03
 5/5 A kérdező kommentje:
Én sem szeretnék minden nap húst enni. Ezekböl van olyan amit ha megfözök 2-3 napig tudjuk enni..
2012. nov. 21. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!