Szeretnék elrakni lecsót, de nem tudom hogyan kell. Valaki
esetleg tudja?
Figyelt kérdés
2009. aug. 15. 18:30
1/8 anonim válasza:
Lecsót tudsz csinálni? Ha nem akkor itt egy recept: 2 kiló papika, 1 kiló vhagyma, 1 kg paradicsom ezeket vékonyan felszeled és olajon puhára főződ pici sóval, majd kihült beteszed zacskóba és lefagyasztod.
2009. aug. 15. 18:38
Hasznos számodra ez a válasz?
2/8 anonim válasza:
Én üvegbe szoktam.Megdinsztelem a hagymát,majd rá a paprikát és a paradicsomot,amikor kész ,forrón üvegbe rakom és a tetejére rakok egy kanál olajat,amiben szalicilt kevertem el.Aztán fejreállítom 5 percre és utána mehet a helyére.
2009. aug. 15. 19:17
Hasznos számodra ez a válasz?
3/8 anonim válasza:
Én a kész lecsot melegen üvegbe rakom, tetejére ovatosan étolajat öntök vagy 3-4 mm magasságba, hogy teljesen lezárja a levegötöl a lecsot,majd melegen lezárom, több éve igy csinálom, sosem volt semmi baja.
2009. aug. 15. 19:49
Hasznos számodra ez a válasz?
4/8 anonim válasza:
Ahogy utolsó írja így én is szoktam,tényleg nagyon jó.
Fagyasztóba így teszem:Nem vágok alá hagymát,csak nagyon kevés olajon megdinsztelem a paradicsomot,rávágom a paprikát,nem is sózom és csak kb:5-8 percig sütöm.Zacskózom és gy fagyasztom le.Amikor előveszem,akkor vágok fel vöröshagymát amit megpirítok,teszek bele kolbászt,szalonnát...stb..ízlés szerint.
Beleteszem a lecsót,vegetázom sózom és készre sütöm.
2009. aug. 15. 23:28
Hasznos számodra ez a válasz?
5/8 anonim válasza:
Szia!
Bocsi az off-ért, de mi értelme elrakni, ha meg lehet csinálni bármelyik évszakban? :) Szerintem jobb a friss, fagyasztás után már semmi nem az igazi. Vagy azért akarod elrakini, hogy később könnyebb legyen megcsinálni?
2009. aug. 16. 15:38
Hasznos számodra ez a válasz?
6/8 anonim válasza:
Hát ez az,jobb a friss.De amit télen megveszünk zöldséget az még enni sem a legjobb nem lecsónak.Ilyenkor van hozzá meg minden alap anyag.Amit a kertből leszedünk annak nincs párja,abból a legjobb eltenni.
2009. aug. 17. 09:19
Hasznos számodra ez a válasz?
7/8 anonim válasza:
mi a nyári friss zöldséget (paprika, paradicsom, hagyma) rakom el lefagyasztva nagy mennyiségben télre, lecsónak.
Felszeletelem és simán lefagyasztom.
2009. aug. 17. 11:31
Hasznos számodra ez a válasz?
8/8 anonim válasza:
11,30
Régen én is így tettem el de nem szerettük,mert valahogy nem volt jó íze.Ezért csinálom úgy,hogy picit megsütöm őket így olyan mintha friss lenne amikor előveszem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!