Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szeretnék elrakni lecsót, de...

Szeretnék elrakni lecsót, de nem tudom hogyan kell. Valaki esetleg tudja?

Figyelt kérdés
2009. aug. 15. 18:30
 1/8 anonim ***** válasza:
48%
Lecsót tudsz csinálni? Ha nem akkor itt egy recept: 2 kiló papika, 1 kiló vhagyma, 1 kg paradicsom ezeket vékonyan felszeled és olajon puhára főződ pici sóval, majd kihült beteszed zacskóba és lefagyasztod.
2009. aug. 15. 18:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én üvegbe szoktam.Megdinsztelem a hagymát,majd rá a paprikát és a paradicsomot,amikor kész ,forrón üvegbe rakom és a tetejére rakok egy kanál olajat,amiben szalicilt kevertem el.Aztán fejreállítom 5 percre és utána mehet a helyére.
2009. aug. 15. 19:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én a kész lecsot melegen üvegbe rakom, tetejére ovatosan étolajat öntök vagy 3-4 mm magasságba, hogy teljesen lezárja a levegötöl a lecsot,majd melegen lezárom, több éve igy csinálom, sosem volt semmi baja.
2009. aug. 15. 19:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy utolsó írja így én is szoktam,tényleg nagyon jó.

Fagyasztóba így teszem:Nem vágok alá hagymát,csak nagyon kevés olajon megdinsztelem a paradicsomot,rávágom a paprikát,nem is sózom és csak kb:5-8 percig sütöm.Zacskózom és gy fagyasztom le.Amikor előveszem,akkor vágok fel vöröshagymát amit megpirítok,teszek bele kolbászt,szalonnát...stb..ízlés szerint.

Beleteszem a lecsót,vegetázom sózom és készre sütöm.

2009. aug. 15. 23:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim válasza:
68%

Szia!

Bocsi az off-ért, de mi értelme elrakni, ha meg lehet csinálni bármelyik évszakban? :) Szerintem jobb a friss, fagyasztás után már semmi nem az igazi. Vagy azért akarod elrakini, hogy később könnyebb legyen megcsinálni?

2009. aug. 16. 15:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez az,jobb a friss.De amit télen megveszünk zöldséget az még enni sem a legjobb nem lecsónak.Ilyenkor van hozzá meg minden alap anyag.Amit a kertből leszedünk annak nincs párja,abból a legjobb eltenni.
2009. aug. 17. 09:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:

mi a nyári friss zöldséget (paprika, paradicsom, hagyma) rakom el lefagyasztva nagy mennyiségben télre, lecsónak.

Felszeletelem és simán lefagyasztom.

2009. aug. 17. 11:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:

11,30

Régen én is így tettem el de nem szerettük,mert valahogy nem volt jó íze.Ezért csinálom úgy,hogy picit megsütöm őket így olyan mintha friss lenne amikor előveszem.

23,28 voltam.

Neked nincs így rossz íze?

2009. aug. 17. 11:36
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!