Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ti vettetek már az Aucanban...

Ti vettetek már az Aucanban tortát?

Figyelt kérdés
Hétvégén lesz a lányom szülinapja, és az oviba kell bevinnünk tortát, szerintetek merjünk onnan venni egyet?
2012. nov. 19. 07:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%

" szerintetek merjünk onnan venni egyet? "

merjetek,

nem mérget árulnak auchanék tortának álcázva,

rengeteget eladnak hetente,és nyilván azért, mert jó ez a termékük (is)

2012. nov. 19. 07:16
 2/12 anonim ***** válasza:
82%
Nem értem a kérdést.. Merjetek-e venni? Valószínű nem romlott tortákat árulnak. Ha nagyon biztosra akarsz menni akkor inkább süss otthon, így tudni fogod egyrészt, hogy mit tartalmaz, másrészt frissen van készítve.
2012. nov. 19. 07:17
 3/12 anonim ***** válasza:
84%
A legtöbb oviba nem engednek házi süteményt bevinni a HACCP miatt, utolsó. Kérdező, tökéletes egy ilyen alkalomra az Auchan tortaja
2012. nov. 19. 07:53
 4/12 anonim ***** válasza:
77%
Igen, finomak a tortáik, 1-1 szeletet már vettem, bár a szülinapit magam szoktam csinálni.
2012. nov. 19. 07:53
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

3. válaszoló

Ezt nem tudtam, nálunk lehet vinni házilag készített tortát, azért írtam. :)

2012. nov. 19. 07:56
 6/12 anonim ***** válasza:
68%

Nálunk sem lehet házit semmit vinni az oviba, de gyári csomagoltat igen. Tortát is vihetsz az Auchanból, a férjem kimondottan szereti az ott készülteket.Szerintem is finomak.

szerintem nyugodtan vegyél ott, de mindenképpen őrizd meg a blokkot, és ne legyen a doboz felbontva, amukor az oviba viszitek. (értem ezalatt, hogy a címke ne legyen sérült.)

Az óvodák túlbiztosítják magukat, a szigorú szabályok miatt.

2012. nov. 19. 08:53
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!Igen, igazad van első válaszoló...nem is jól írtam a kérdést!Hiszen valóban nem mérget árulnak. Inkább arra gondoltam, hogy ti ettetek-e és finomak-e?
2012. nov. 19. 08:53
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
na már megjelentek a lepontozóbajnokok...
2012. nov. 19. 09:12
 9/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat, én nem pontoztam le senkit, nekem mindegyik válasz hasznos volt!

Igen, nálunk sem lehet bevinni itthon készített házi süteményt, tortát.

Még nem próbáltam az auchanos süteményeket, tortákat, tényleg csak ezért merült fel bennem a kérdés!:-)

De a héten megyünk, és biztosan veszünk valamilyen tortát.

2012. nov. 19. 09:55
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi gyakran veszünk ott tortát, bár elég lutri, hogy melyik finom. De annyira nem szoktak szörnyűek lenni, nyugodtan vegyetek :)
2012. nov. 19. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!