Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » 7 days coconut . Hol lehet...

7 days coconut . Hol lehet szerezni? Tesco? Spar? Coop? Ti hol vettétek? Én sehol sem találok :/

Figyelt kérdés
2012. jún. 10. 16:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekünk a sulibüfében már van. Na, most sokat segítettem, ugye?! Szerintem ilyen nagyobb üzletláncokat (Tesco...) járj végig, ott kell lennie. Amilyen élelmiszerboltba csak bemehetsz, oda menj be. Biztos lesz valahol.
2012. jún. 10. 16:53
 2/6 A kérdező kommentje:
Most megnézem a Tescot, ha nincs akkor holnap a sulibüfét. Hátha van :P
2012. jún. 10. 17:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Tescoban már láttam és a Realban vettem. Egyébként szerintem semmi kókusz íze nincs. Csak nagyon édes :(
2012. jún. 10. 17:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Tescoban már vettem.
2012. jún. 10. 17:33
 5/6 A kérdező kommentje:
Volt a Tescoban. Isteni
2012. jún. 10. 17:53
 6/6 anonim ***** válasza:

Én se találok soha sem semelyik boltban. Előszőr Tescoban néztem, ott nem volt. Aztán átmentem a Sparba mert ott mindig van az újdonságokból de még ott sem találtam.

Így voltam ezzel a Fanta Eper Kiwivel is azt is nagy sokára találtam a Tescoban. Most meg a Meggyes Radlert keresem ugyan úgy, már mióta játszák a reklámját a tv-ben és a Tescoban is még csak a citromos dobozos Radlert láttam, másfélét még nem. Pedig láttam a Sparos reklámújságban, hogy ebből a Radler féle új sörből 2-3-féle is van, szóval többféle van. Bár még a Sparban nem néztem meg eddig, de ezután az következik.

2012. jún. 29. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!