Kankalin kérdése:
Miért lett gumiszerű rágós "izé" a tarjából sütés után?
Figyelt kérdés
Feltettem az olajat, hagymát bele, megpirít, csíkokra vágott tarja...
Egyet kivettem késsel elvágtam, jónak tűnt, de a késöbbiekben kiderült, hogy nem lehet elrágni.
Mit csináltam rosszul?!
2009. aug. 15. 16:30
1/8 anonim válasza:
Jobb lett volna,és egészségesebb is,ha zsírt teszel alá.De kellett volna egy kevés vizet is alátenni,hogy párolódjon.Víz nélkül csak sok zsiradékban puhulna meg.Ami azért nem egészséges.( Az olajban rákkeltő anyagok vannak)
2/8 A kérdező kommentje:
Kis víz kellett volna még alá? Attól jó is lett volna?
2009. aug. 15. 17:20
3/8 anonim válasza:
Igen.Én mindig szoktam vizet önteni a sültek alá pl.oldalas.Ha kell közben pótolom melegvizzel,mig meg nem puhul.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséged!
2009. aug. 15. 19:45
5/8 anonim válasza:
Lehet csak kevés zsiradékban is késziteni, de akkor AZONNAL fogyasztani kell, mert pár perc múlva megkeményedik. Ezért egyértelmüen jobb kevés vizzel párolni.
6/8 anonim válasza:
Ha sütőben csinálod alufóliával letakarva, akkor nem lesz rágós, víz sem kell alá,mert a saját levében sül, és finomabb is lesz, mintha a gázon csinálnád.
Én is olajjal főzök és sosem rágós.
7/8 anonim válasza:
Ha a csíkokra vágás előtt a szeleteket húsverővel megveregeted, jobban átsül és nem lesz rágós.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2009. aug. 16. 10:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!