Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért lett gumiszerű rágós...

Kankalin kérdése:

Miért lett gumiszerű rágós "izé" a tarjából sütés után?

Figyelt kérdés

Feltettem az olajat, hagymát bele, megpirít, csíkokra vágott tarja...

Egyet kivettem késsel elvágtam, jónak tűnt, de a késöbbiekben kiderült, hogy nem lehet elrágni.

Mit csináltam rosszul?!

2009. aug. 15. 16:30
 1/8 anonim ***** válasza:
68%
Jobb lett volna,és egészségesebb is,ha zsírt teszel alá.De kellett volna egy kevés vizet is alátenni,hogy párolódjon.Víz nélkül csak sok zsiradékban puhulna meg.Ami azért nem egészséges.( Az olajban rákkeltő anyagok vannak)
2009. aug. 15. 16:54
 2/8 A kérdező kommentje:
Kis víz kellett volna még alá? Attól jó is lett volna?
2009. aug. 15. 17:20
 3/8 anonim ***** válasza:
68%
Igen.Én mindig szoktam vizet önteni a sültek alá pl.oldalas.Ha kell közben pótolom melegvizzel,mig meg nem puhul.
2009. aug. 15. 19:39
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséged!
2009. aug. 15. 19:45
 5/8 anonim ***** válasza:
57%
Lehet csak kevés zsiradékban is késziteni, de akkor AZONNAL fogyasztani kell, mert pár perc múlva megkeményedik. Ezért egyértelmüen jobb kevés vizzel párolni.
2009. aug. 15. 21:35
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha sütőben csinálod alufóliával letakarva, akkor nem lesz rágós, víz sem kell alá,mert a saját levében sül, és finomabb is lesz, mintha a gázon csinálnád.

Én is olajjal főzök és sosem rágós.

2009. aug. 15. 21:52
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha a csíkokra vágás előtt a szeleteket húsverővel megveregeted, jobban átsül és nem lesz rágós.
2009. aug. 16. 00:07
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2009. aug. 16. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!