Mit csináljak másképp, hogy ne legyen "ázott" az aljnélküli túrósom?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Még kezdő vagyok, ezért szeretnék tanácsokat kérni! Múltkor sütöttem aljnélküi túróst és ma ismét fogok :) Nagyon finom lett azon kívül, hogy nem lett szép magas és az állaga se lett a legtökéletesebb, de azért nem kellett kanállal enni:) Gondoltam rá, hogy nagyon zsíros lehetett a házitúró? vagy nagyon sok lett a tetejére a tejfölös cucc? Esetleg ha több búzadarát teszek bele? Előre is köszi! :)#aljnélküli
2012. nov. 16. 07:37
1/3 anonim válasza:
Alá is szórjál kekszmorzsát, vagy grízt, vagy finom prézlit. ezek sokat felvesznek a keletkező nedvességből.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, kipróbálom! :)
2012. nov. 16. 08:06
3/3 anonim válasza:
Nem a zsírtartalma okozza az ázást, hanem a víztartalma, azt kell felszívni :) Ahogy az első is írta, búzadarával, zsemlemorzsával. Nehogy lecseréld a házi túrót :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!