1/5 anonim válasza:
én nem ismerem, de te tudod hogy pontosan mi ez?
3/5 A kérdező kommentje:
Karikára szeletelt krumplit kizsírozott tepsibe raknak és
lisztes, tejfölös, paprikás, sós /a palacsinta tésztánál higabb/ keverékkel leöntik, úgy, hogy az egészet szépen befedje. Közepes lángon sütik.A tepsi oldalánál és aljánál vannak a legfinomabb, megpirult falatok. Radán /Nagyrada/ biztos ismerték eleink.
2012. nov. 15. 07:54
4/5 gomzoli válasza:
Én is zalai vagyok, de "subena"-ról sosem hallottam. Eléggé szlávosan hangzik.
5/5 anonim válasza:
Nálunk ez egyszerűen tepsis krumpli. De , ha közel van Radához, így akár radai is lehet a rossebet leszámítva, hogy musztafa kérdése se legyen megválaszolatlan:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!