Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha kicsit megszaladt a zöldbab...

Ha kicsit megszaladt a zöldbabfőzelékben az ecet, mivel tudom kijavítani?

Figyelt kérdés
Jelenleg savanyú mint az atom. :(

2012. nov. 13. 20:13
 1/6 anonim ***** válasza:
61%
Cukor, esetleg még plusz tejföl bele, ha egyébként is van.
2012. nov. 13. 20:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:

Semmivel.

Bármit is teszel bele, attól az ecet nem tűnik el.

Ha mondjuk dupla annyi zöldbabot főznél dupla annyi lében, akkor arányaiban rendbe jönne az ecet.

De egyébként erre nincs varázsszer, kivenni nem lehet belőle. Se semlegesíteni nem lehet semmivel.

2012. nov. 13. 20:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm, a cukrot próbáltam, óvatosan, de még csak rosszabb lett...:( kidobom inkább.
2012. nov. 13. 20:29
 4/6 doboszoli ***** válasza:
Sajnos ez a megoldás..
2012. nov. 14. 05:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
Főznöd kellett volna még egy darabig, akkor az ecet nagy része elpárolog. Én már mentettem így meg főzeléket :) Esetleg plusz víz és rántás is.
2012. nov. 14. 11:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 Kercsi válasza:
Az étkezési szódabikarbóna mivel lugos,közömbösíti az ecet savasságát! Nekem bevált! Próbáljátok ki egy pohár vízzel!
2016. okt. 2. 13:45
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!