Milyen a friss jó gyömbér?
Vettem az auchan-ban, itthon felvágtam és k.aszottul fás volt, ez normális? Illetve belül a nagy rsze el volt sötétedve a szélán. Milyennek kell lennie a jónak?
Valszeg holnap lenézek a zöldségeshez is itt, hátha ott normálisat adnak, ha van nekik egyáltalán.
Hát, ahhoz tényleg a friss lenne jó! :( De azért ne dobd ki a régit, ha szeretitek az ízét, lereszelve, megszárítva még jó lehet sültekhez. (asszem ez a gyömbér nem is valami olcsó dolog, ha jól emlékszem.. nekem hányás ellen kellett -bocsi... terhességkor..- de én csak még jobban megutáltam az ízét). :))
Piacon vagy vásárcsarnokban próbáld meg. Esetleg az Eurocenter (Bécsi út) aljában lévő Intersparban - ott frisseket szokott venni a barátnőm.
egy nagyobb darabb kb másfél maroknyi került 300Ft-ba az auchan-ben.
Holnap lenézek itt egy kisebb zöldségesbe, de lehet beugrom a spárba is hazafele mármint az interspar-ba, nem mintha sok kedvem lenne meló után.
hátha ott találok algalapot is, mert ma gyakorlatilag a tescoban meg az auchan-ban majdnem hogy kiröhögtek amikor kerestem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!